Sıkça Sorulan Sorular

93T, 93, 93M İETT otobüslerini kullanarak Olivium durağında inilerek ulaşılabilir.

T1 Kabataş Bağcılar tramvay hattını kullanarak Merkezefendi durağında inilerek ulaşılabilir.

Marmaray kullanılarak Kazlıçeşme durağında inilerek ulaşılabilir.

Okulumuz ikili öğretim vermektedir. Sabah giriş: 07.35 Çıkış 13.20, öğlen giriş 13.35 çıkış 19.10 olarak eğitim vermektedir.

Okulumuzda yemekhane hizmeti verilmemekte olup, öğrenciler evden beslenme veya kantinden beslenme şeklinde ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Okulumuzda basketbol ve voleybol sporunun yapılacağı şekilde spor salonu bulunmaktadır.

Okulumuzun belirlenmiş bir okul kıyafeti vardır. Serbest kıyafet uygulaması bulunmamaktadır.

Verdiği eğitimle oluşturduğu değer ortamında; çevresine duyarlı, barışçıl, üretken, katılımcı ve özgüven duygusu yüksek bireyler yetiştirmek.

Öğretmen görüşme saatlerimize okulumuz menüsünden ulaşabilirsiniz.

Sınıf mevcutlarımız 30 - 40 kişi arasındadır.

Evet. Okulumuzda iki rehber öğretmenimiz var.

Evet