Ayhan Şahenk Ortaokulu

Vizyon: Verdiği eğitimle oluşturduğu değer ortamında; çevresine duyarlı, barışçıl, üretken, katılımcı ve özgüven duygusu yüksek bireyler yetişir.

Misyon: Sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışı esas kılarak öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarında rehberlik yapmak. Yapılan sosyal faaliyetlerle okulun kendi kaynaklarını en etkin şekilde kullanarak, takım çalışmasıyla, sorunlarına çözüm üretebilen, ben değil biz anlayışın sahip bireyler yetiştirmek. Bireysel farklılıkların dikkate alındığı öğrencilerin kendini gerçekleştirebileceği bir ortam hazırlamak. Sürekli değişim içimde gelişmek ve öğrencilerin değişen bilgi teknolojilerini kullanmalarına destek olmak. Öğrencilerin kendine güvenen çevreye duyarlı birey olarak yetiştirilmeleri için sosyal faaliyetler düzenlemek.

Başarılar:

Saatler: Derslere Başlama: 07:50 Derslerin Bitişi: 19:30
Isınma: DOĞALGAZ-KALORİFER
Sportif Etkinlikler: Okul Yıldız Erkek Futbol Takımı Türkiye 4.sü Olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 3 e-twining projesi,yapılmıştır. Harezmi projesi yapılmaktadır.

WEB - https://ayhansahenk.meb.k12.tr

Adres - BEŞTELSİZ MAH. BELEDİYE CAD. NO 7 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL