Harun CAN - Okul Müdürü

Adı Soyadı    : Harun CAN
Görevi           : Okul Müdürü

1971 yılında Çanakkale ili Biga ilçesine bağlı Kayapınar Köyünde doğdu. İlköğretimini köy ilkokulunda, orta ve lise öğrenimini Biga İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1990 yılında girdiği 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesinden 1994 Eylülünde mezun oldu. Aynı yıl Mardin´in Savur ilçesinde öğretmenliğe başladı.1999 yılında Zeytinburnu Dr. Reşit Galip İlköğretim Okuluna tayin oldu. 2003 yılında ise Kazlıçeşme Abay İlköğretim Okuluna tayin oldu. Bu okulda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren beş yıl süreyle Şehit Kadir Cihan Karagözlü Ortaokulunda müdür olarak görev yaptıktan sonra 13 Temmuz 2020 tarihinde  okulumuzda müdür olarak göreve başladı.. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Aynı zamanda Uefa B Antrenörlük lisansı sahibidir. Çeşitli spor topluluklarında antrenörlük görevi yapmıştır. Gerek okul takımlarıyla, gerek amatör futbol takımlarıyla bir çok başarılara imza atmıştır, Türkiye dereceleri elde etmiştir.

(212) 558 0376 (212) 558 0379 Eposta